Nederlandse versieEnglish version

Château de Digoine

Deutsche Versionversion FrançaiseChambres d´hôtes


Lichte ruime kamers

Elke kamer heeft minimaal 2 grote raampartijen (1,30m x 2,30m), dit zorgt voor volop licht en prachtige vergezichten.

De bedden

De grote bedden zijn comfortabel en voorzien van uitstekende matrassen.

De houten vloeren

Doordat er 11 grote bomen, van ruim 30 meter, te dicht bij de oude toegangspoort stonden waren wij genoodzaakt deze te kappen. We hebben van de daad een deugd gemaakt en de bomen laten verzagen tot o.a. brede vloerdelen. Het resultaat: prachtige vloeren in de kamers.

De kamers zijn vernoemd naar oud-eigenaren van Château de Digoine.


Humbert de Musy (2 persoons kamer)

Een ruime 2 persoonskamer met 2 persoonsbed en met een gezellige houtkachel.
Badkamer met douche, toilet en wastafel.
De kamer biedt uitzicht over de binnenplaats, jardin a la francaise en het château.

Guillaume de Damas (2 tot 3 persoons kamer)

Een ruime 2 persoonskamer met 2 persoonsbed. Aangevuld met een antiek 1-persoonsbed dat dienst doet als sofa of eventueel als extra bed.
Badkamer: bad met douche, toilet en wastafel.
Door de 3 grote ramen, heeft deze kamer bijzonder fraaie vergezichten. Het meer, de tuin, het kasteel en de binnenplaats met de jardin a la francaise.

Charles de Prunelé (2 tot 4 persoons kamer)

Een zeer ruime 2 persoonskamer met 2 persoonsbed. Standaard heeft de kamer een antiek 1-persoonsbed dat dienst doet als sofa of eventueel als extra bed. Tevens is het mogelijk om een vierde bed bij te zetten. Badkamer: bad met douche, wastafel en separaat toilet. De kamer biedt uitzicht over het meer en het aangrenzende bos.

Henriette de Faletan (2 persoonskamer)

De riante 2 persoonskamer met lits-jumeaux (2x2 meter) bevindt zich op de begane grond (2 traptredes). In de kamer is een empire kinderbed opgemaakt als sofa. Ook deze kamer heeft een prachtig uitzicht op het meer en het Château. De luxe badkamer ensuite heeft een ruim inloopdouche, wastafel en een separaat toilet.     
   

Welkom Historie Omgeving Chambres d´hôtes Vakantiehuis Tarieven Foto´s Nieuws Gastenboek Route Contact Links English Francais Deutsch